Lente optredens

In het voorjaar laten wij het kerstrepertoire achter ons met onze lente optredens. Repetities starten direct na de kerstvakantie met een gevarieerd repertoire: van de Beatles tot Queen, Disneyliedjes, moderne popnummers… We doen aan alle stijlen en zingen in verschillende talen, soms vergezeld met simpele choreografie om het optreden extra leuk te maken om naar te kijken. Ga maar naar de Luister naar ons! pagina en onze social media (Instagram, Facebook en YouTube) om naar een aantal van onze liedjes te luisteren.

Sommige jaren organiseert Bathroom Scenario een korenconcours waar verschillende koren uit de regio tegen elkaar strijden om de grote trofee: de Gouden Douchekop! Een jury luistert naar alle koren en gebaseerd op verschillende criteria kiest de jury hun winnaar. Het publiek mag ook stemmen op hun favoriete koor voor de publieksprijs!

Ook organiseren wij soms een gedeeld lente optreden met een ander koor. In de lente van 2022 werd ons optreden met Amane zelfs genomineerd door de USVA voor de Cardozo Award 2022 “Best Music Show” en “Best Night Out”. Onze opvoering van Trilo werd zelfs bekroond met de Cardozo Award voor “Best Piece of Music”!