Over ons

Bathroom Scenario is het a capella studentenkoor uit Groningen dat iedereen met liefde voor zingen van harte welkom heet. De vereniging is inmiddels al meer dan 30 jaar oud en heeft een gevarieerd repertoire, van de Beatles tot Disney en van oud tot top 40 muziek. Ben je benieuwd naar nummers die we hebben gezongen? Kijk dan op de pagina ‘Luister naar ons!’

We hebben Nederlandse en internationale leden waardoor onze repetities in het Engels verzorgd worden. Deze repetities zijn onder leiding van onze dirigent Tobias Bethlehem. Wil je meer over Tobias weten? Lees dan de pagina ‘dirigent’.

We repeteren wekelijks op donderdag van 17.30 – 19.30 uur. Dit is echter niet het enige wat we als vereniging doen, we hebben wekelijks na onze repetitie een borrel maar houden ook regelmatig activiteiten of spelen spelletjes. Daarnaast hebben we jaarlijks een reis naar het buitenland, een repetitieweekend, vieren we samen Sinterklaas en meer.

Deze repetities doen we niet voor niks, we werken namelijk naar meerdere optredens toe. In elk geval een kerstconcert in de decembermaand, een korencompetitie in het voorjaar en aan het einde van het seizoen, vaak in juli, treden we op met een eigen geschreven musical!

Dit betekent ook dat we verschillende commissies die het koor ondersteunen met het organiseren en promoten van activiteiten, het organiseren van de buitenlandse reis, maar ook met het ondersteunen van de opzet van de musical. Bijvoorbeeld door de danspasjes te bedenken voor tijdens de optredens, een commissie die de muziek voor het semester samenstelt, het regisseren van de musical en nog veel meer!

Ben je nu enthousiast geworden en denk je ‘dit wil ik ook?’ Stuur dan een mail naar bathroomscenario@gmail.com en sluit aan bij onze repetities!